MENU
CLOSE

Still open and keeping the nation healthy. Free Delivery on orders over £25. Free delivery

Equinox Kombucha Sustainability

Waarom zijn wij duurzaam?

Onze missie is om betaalbare, biologische, gezonde en duurzame frisdranken te maken die goed zijn voor jou en de planeet.

WIJ MAKEN BIOLOGISCHE, LEVENDE DRANKEN DIE LEVEN TOEVOEGEN EN IEDEREEN DIE ZE DRINKT VITALISEREN.

Wat is B Corp?

Gecertificeerde B-bedrijven zijn bedrijven die voldoen aan de hoogste normen van geverifieerde sociale en milieuprestaties, openbare transparantie en wettelijke aansprakelijkheid om winst en doel in evenwicht te brengen. B Corps versnellen een wereldwijde cultuurverschuiving om succes in het bedrijfsleven opnieuw te definiëren en een meer inclusieve en duurzame economie op te bouwen.

De meest uitdagende problemen van de samenleving kunnen niet alleen door de overheid en non-profitorganisaties worden opgelost. De B ​​Corp-gemeenschap werkt aan verminderde ongelijkheid, lagere armoede, een gezonder milieu, sterkere gemeenschappen en het creëren van meer hoogwaardige banen met waardigheid en een doel. Door gebruik te maken van de kracht van het bedrijfsleven, gebruikt B Corps winst en groei als middel om een ​​groter doel te bereiken: positieve impact voor hun werknemers, gemeenschappen en het milieu wereldwijd.

B Corps vormen een gemeenschap van leiders en stimuleren een wereldwijde beweging van mensen die zaken gebruiken als een kracht ten goede. De waarden en ambities van de B Corp-gemeenschap zijn verankerd in de B Corp-verklaring van onderlinge afhankelijkheid.

 

Equinox Kombucha Genevieve Boast

“We zijn opgericht vanuit de visie dat ethische, levende producten zoals Kombucha een enorm verschil kunnen maken voor mensen over de hele wereld. We vinden het erg belangrijk om een ​​positieve impact te hebben op sociaal, ecologisch en economisch gebied en dit ecosysteem van impact staat centraal in onze visie, ons doel en onze uitvoering. We gaan moeilijke uitdagingen niet uit de weg en komen in plaats daarvan samen als een team om hardnekkig oplossingen te vinden waar iedereen baat bij heeft. We geven er echt om en naar mijn mening is dit zeldzaam in her bedrijfsleven.”


Genevieve Boast

Mensen en Duurzaamheid @ Equinox

80% van onze medewerkers woont in de buurt van onze brouwerij

Onze Gemeenschap

Equinox Kombucha is opgericht in de Calder Valley, West Yorkshire en dit is waar we zullen blijven.
80% van onze medewerkers woont in de buurt van onze brouwerij. Onze gemeenschap daar is van vitaal belang voor ons welzijn.

Onze wereldwijde gemeenschap helpt ons om onze producten en diensten te blijven ontwikkelen op basis van de hoogste behoeftes en met de grootste kans om een ​​echt en blijvend verschil te maken.

Redelijk geprijsd

Wij vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van een gezonde, levende, revitaliserende frisdrank. Daarom zetten we ons in om onze dranken tegen een redelijke prijs te produceren.

Teruggeven

Alles wat we doen heeft een sociale en ecologische achtergrond. We ontwikkelen sociale werkprogramma’s die onze lokale en mondiale gemeenschap beïnvloeden en helpen. Door iets terug te geven en de gemeenschappen te helpen waar we onze ingrediënten kopen, of waar we onze fabrieken hebben, kunnen we ze helpen om in de toekomst te bloeien. We houden je op de hoogte van deze ontwikkelingen. Onze Equinox-cultuur is belangrijk voor ons, we respecteren en helpen elkaar om beter en sterker te worden.

We zijn nog aan het leren en het lukt ons niet altijd bij de eerste keer. Maar terwijl we groeien blijven wij ons bedrijf, de processen en producten evalueren, innoveren en perfectioneren.

TOP