MENU
CLOSE

Still open and keeping the nation healthy. Free Delivery on orders over £25. Free delivery

Equinox Kombucha Original

Original Kombucha

"Onze ‘Original’ is traditioneel gebrouwen met de beste Chun Mee groene thee, zuiver bronwater en ruwe rietsuiker. Verfrissend en pittig tegelijkertijd. Een levendige combinatie! Bij Equinox Kombucha gebruiken we alleen de beste en duurzame ingrediënten en Kombuchaculturen. Bruisend met vitamines, natuurlijk voorkomende zuren en stimulerende enzymen. Probeer onze prijswinnende originele smaak, schoon en fris, natuurlijke verfrissing met vitaliteit. Equinox Kombucha is een natuurlijke, gefermenteerde drank die het best gekoeld bewaard kan worden. Raadpleeg onze bewaarinstructies hieronder."

Waar te verkrijgen  

PRODUCT INFORMATION

Bij Equinox Kombucha gebruiken we alleen de beste duurzame ingrediënten: een perfecte mix van Chun-Mee groene thee, puur bronwater, ruwe rietsuiker en kombuchaculturen. Onze drankjes zijn altijd 100% rauw, biologisch, veganistisch en ethisch verantwoord. Bruisend met vitamines, natuurlijk voorkomende zuren en stimulerende enzymen. Probeer onze bekroonde Original-smaak: zuiver en fris, een natuurlijke verfrissing met vitaliteit.

Niet alle Kombucha is het zelfde!

Bij Equinox maken we onze kombucha op de traditionele manier met een snufje Equinox-alchemie. Het is belangrijk voor ons dat we een pure, levende kombucha-drank brouwen en fermenteren, zonder dat er ooit verborgen nare dingen zijn toegevoegd! Zorg ervoor dat u het gekoeld bewaart voor versheid en kwaliteit.

Misschien vind je een paar rare dingen in onze drankjes … dat is oké, dit zijn alleen de Kombucha-culturen die je vitaliteit geven, alleen te vinden in levende en traditionele kombucha. We gebruiken de beste ingrediënten om onze heerlijke drankjes te brouwen: Chun-Mee Groene Thee, rauwe rietsuiker en zuiver bronwater voordat we fermenteren met onze speciale Kombucha Cultuur. We laten het zijn magie doen totdat we helemaal tevreden zijn met het smaakprofiel. En voila, onze verleidelijke originele smaak. Probeer eens een schijfje limoen toe te voegen.

Voel je je wat avontuurlijker?

Vervang de frisdrank in een Mojito door Equinox Original, perfect….met of zonder alcohol.

Equinox Original is ook een winnaar! Deze smaak won in 2016 en 2020 de ‘Great Taste Award’.

Al onze smaken zijn 100% biologisch, rauw, veganistisch en glutenvrij.

BEWAARINSTRUCTIES: Onze Kombucha is vers, dus bewaar hem in de koelkast om te voorkomen dat het fermentatieproces in de fles doorgaat. Bewaar uw kombucha niet bij warme temperaturen, vooral niet voor een langere periode, omdat dit verdere gisting, smaakverlies en mogelijk drukopbouw in de fles kan veroorzaken. Het is volkomen veilig Kombucha een paar dagen buiten de koelkast te houden. Maak je geen zorgen dat goede bacteriën worden geschaad hierdoor.

Wordt geleverd in glazen flessen van 275 ml. De verpakking is volledig recyclebaar. De flessen bevatten minimaal 35% gerecycled glas.

Equinox Kombucha Great Taste Awards 2016

Winnaar van de
'Great Taste Award 2016'

Equinox Kombucha Great Taste Awards 2020

Winnaar van de
'Great Taste Award 2020'

All equinox products are:

Equinox Kombucha Daniel Spayne

“Mijn absolute favoriet is Original, maar Raspberry & Elderflower krijgt een goede tweede plaats.”

Daniel Spayne

Managing Director

NUTRITIONAL INFORMATION

Per 100ml
Energie: 15kcal
Vet: <0.1g
Waarvan verzadigd: <0.1g
Koolhydraten: 3.5g
Waarvan suikers: 3.0g
Voedingsvezels: <0.5g
Eiwitten: <0.1g
Zout: <0g

Customer reviews

Yvette U08 Aug 2018
Kombucha mix

Mijn favoriete drankje. Zo verfrissend!

Yvette U12 Dec 2017
Kombucha Original

Heerlijk verfrissende smaak!

Bear Gene10 Oct 2017
Equinox Kombucha hielp bij het herstel na een 26km power walk

Het is wat ik een gezonde energieboost noem in vergelijking met andere suikerzoete, cafeïnerijke drankjes. Mijn vriendin Cheryl heeft me kennis laten maken met Equinox Kombucha op een festival en ik ben eeuwig dankbaar! Zo erg dat ik de koffie heb opgegeven. Niets is te vergelijken!

Franca Tirotto10 Oct 2017
Ik vond het een erg lekker drankje en het was niet wat ik had verwacht!

Het gaf me een goed gevoel en het voelde goed om te weten dat ik mijn lichaam een ​​gezonde boost gaf!

Linda Murphy10 Oct 2017
Heerlijk!

Fris, prikkelend en lekker.

TOP