MENU
CLOSE

Still open and keeping the nation healthy. Free Delivery on orders over £25. Free delivery

EQUINOX KOMBUCHA is nu verkrijgbaar bij Albert Heijn in Nederland en België.

Wij zijn normaal gesproken niet het type dat opschept, maar we hebben meerdere Great Taste Awards gekregen voor onze heerlijke smaken.

Al onze biologische kombucha-drankjes zijn 100% biologisch, rauw, veganistisch, glutenvrij en zitten boordevol vitamines en organische zuren. En dankzij onze uiterst geheime brouwmethode zijn er geen verborgen nare dingen. Het enige wat je hoeft te doen is beslissen welke je wil proberen.

Denk niet dat je je aan één smaak hoeft te houden – Probeer alle vier momenteel in Nederland verkrijgbare smaken: Original, Raspberry & Elderflower, Wild Berry en Ginger.

Equinox Kombucha Original
Onze ‘Original’ is traditioneel gebrouwen met de beste Chun Mee groene thee, zuiver bronwater en ruwe rietsuiker. Verfrissend en pittig tegelijkertijd. Een levendige combinatie!
Equinox Kombucha Ginger
Onze ‘Original’ smaak wordt subtiel gemengd met biologische gembersap, die je een vurige kick geeft en je smaakpapillen prikkelen.
Equinox Kombucha Raspberry Elderflower
We hebben onze Kombucha gemengd met biologische frambozenblaadjes, vlierbloesem, hibiscus, rozenbottel en brandnetels. Geniet van de subtiele, goed uitgebalanceerde smaak. Deze bloemige combinatie geeft je een verfrist, licht en energiek gevoel.
Equinox Kombucha Wild Berry
Onze Wild Berry-smaak is een verfrissende mix van fruitige botanicals, hibiscus, rozenbottel en bosbessen. Laat je niet voor de gek houden door de heerlijke sorbetsmaak... Wild Berry is net als onze andere smaken: 100% biologisch, rauw, veganistisch en glutenvrij.

Ik vond het een erg lekker drankje en het was niet wat ik had verwacht! Het gaf me een goed gevoel en het voelde goed om te weten dat ik mijn lichaam een ​​gezonde boost gaf!

FRANCA

Gember is mijn favoriet! Het is het lekkerste alcoholvrije alternatief dat ik heb gevonden – en het is goed voor je! – wat wil je nog meer 😉

CAZZ

De smaak Wild Berry is mijn favoriet, maar raspberry en ginger zijn ook super! Ik gebruik Kombucha, omdat het goed voor mijn lijf en leden is. Een super natuurlijk product dat ook nog eens heel lekker is.

CHRISTIEN

Ik heb alle verschillende smaken geprobeerd en ben dol op de geur en smaak! Het deed wonderen voor mijn spijsvertering en ik moet zeggen dat het mijn favoriete frisdrank is.

ALEX

TOP