MENU
CLOSE

Still open and keeping the nation healthy. Free Delivery on orders over £25. Free delivery

WAAROM ZIJN WIJ BIOLOGISCH

We willen onze drankjes altijd met authenticiteit maken; gebrouwen en gefermenteerd op een traditionele methode met ingrediënten van hoge kwaliteit met de minste impact op onze gemeenschap en het milieu. Daarom gebruiken we alleen biologische ingrediënten om onze betaalbare, gezonde en duurzame frisdrank te maken.

Het is tijd om voor jezelf en de planeet te zorgen. Daarom Biologisch!

De Britse regering heeft gemeld dat biologische landbouw beter is voor dieren in het wild, de biodiversiteit, minder vervuiling veroorzaakt door sprays en pesticiden, wordt minder kooldioxide produceert en de risico’s van opwarming van de aarde worden vermindert.

Als je gezonde veranderingen in jou levensstijl wilt aanbrengen en tegelijkertijd het milieu wilt helpen, raden we aan biologische producten te kiezen.

Organic Soil Accosiation

The Soil Association is een instelling gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Opgericht in 1946, heeft de Soil Accosiation vandaag de dag meer dan 27.000 leden. Haar activiteiten omvatten campagnewerk over kwesties zoals verzet tegen intensieve landbouw, steun voor lokale aankopen en openbare voorlichting over voeding; evenals de certificering van biologische voeding en ingredienten.

Als u het Organic Soil Association-label aan de zijkant van het product ziet, kunt u er zeker van zijn dat het van een vertrouwde bron komt en voldoet aan strenge biologische normen.

Equinox Kombucha Sustainability

Equinox Kombucha Joanna Southgate

“We zijn altijd op zoek naar manieren om vooruitstrevend te zijn, om ons team groter te vergroten, om van elkaar te houden en elkaar te begrijpen en om een ​​echt bewust bedrijf te zijn… De Kombucha en Scoby zelf is onze muze en herinnert ons er constant aan om trouw te blijven en te vertrouwen! Het is de reden waarom we alleen op traditionele manier brouwen… helaas gebruiken veel Kombucha-bedrijven mixen en geven het door als Kombucha, wat we nooit zullen doen. Het ambachtelijke element is alles voor ons en we zullen hier geen concessies aan doen.”


Joanna Southgate

Technical Manager

TOP